Starshine

Van easy listening tot lekker swingen

Samen met haar zus Heleen vormt Marjan het duo Starshine. Met vooral Engelstalige luisterliedjes, gebruik makend van begeleidingsbanden, weet Starshine menig oor te raken. Het easy listening repertoire bestaat vooral uit rustige luistermuziek, van broadway songs tot Norah Jones, waarbij de zang soms wordt vervangen door de saxofoon. Maar ook als het later op de avond wat swingender moet, biedt Starshine voldoende gelegenheid de voetjes weer eens van (of op) de vloer te krijgen. Lekkere dansnummers voor jong en oud vormen dan de playlist. We spelen live, maar vinden het wel belangrijk dat het geluidsniveau nooit te hard gaat. Dat maakt dit duo ook heel geschikt voor wat ouder publiek.

Starshine bestaat uit Marjan en haar zus Heleen van Haaren, maar het komt ook voor dat Marjan alleen optreedt met dit repertoire. Zijn ze met z'n tweeën, dan wordt 2-stemmige zang uiteraard regelmatig toegepast, waardoor de nummers nog levendiger worden.

De muziek van Starshine is bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld bij een diner, receptie of feestje met iets ouder publiek.

Starshine heeft ook een kerstrepertoire, geschikt voor bij kerstbijeenkomsten en kerstmarkten.